Sortides en diumenge: Núria, Noufonts i Noucreus (Ripollès)

When: Back to Calendar 2 juny 2018 – 3 juny 2018 (all-day)
Contact: A. Alcalà
aepedraforca@gmail.com
Categories:
Muntanya
Sortides en diumenge

En aquesta sortida anem a fer un clàssic del nostre Pirineu, Núria – Torreneules – Puig de Fontnegra.

Pujaren el diumenge cap a Núria amb el primer cremallera que surt de Ribes de Fresser (estació Renfe) a les 7.50 h, i de Queralbs a les 8.10 h (pels que dormin a l’alberg). Preu anar i tornar 24,80 € des de Ribes, 22,35 € des de Queralbs i 3 € més del Telecabina (si funciona) per pujar a l’alberg del Pic de l’Àliga.

Hi haurà la possibilitat de fer nit el dissabte a l’alberg de La Farga (Queralbs). Els que tinguin intenció de fer nit (14 €/nit), es prega que ho diguin al més aviat possible per fer reserva de places. El sopar a l’alberg costa 10 € i l’esmorzar 4 € (preus sense IVA). Més informació de l’alberg en aquest enllaç.

Seria convenient pels que s’hi apuntin a la sortida, tant si surten dissabte com diumenge, informin de la disponibilitat de places de cotxe per distribuir els que no tenen vehicle.

Itinerari: Alberg Pic de l’Àliga, Coll del Torreneules, Torreneules, Collet de Fontnegra, Puig de Fontnegra, Pic de l’Àliga, Alberg del Pic de l’Àliga.

Distància: 9,3 km

Durada: 6 h amb parades i dinar

Desnivell aprox.: 850 m

Dinar: de carmanyola

Recordeu que per aquesta sortida es necessari tenir l’assegurança de la Federació. Els que no la tinguin hauran d’abonar 4,50 € per assegurança temporal d’un dia. Tanmateix, els que no pertanyin al Pedraforca, al Pirenaic o al CIMA, hauran d’abonar 10 € en concepte de soci temporal.

 

Comments are closed.