estaedes feec juliol

Convocatòria per les Estades Pirineus

L’Àrea de Formació de la FEEC ha obert  la convocatòria per les Estades que es durà a terme de l’1 al 7 de juliol a la zona d’alta muntanya del Parc Natural de Posets-Maladeta.

Els joves de 14 a 17 anys que vulguin participar-hi han de presentar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació requerida per correu electrònic a estades@feec.cat  o presencialment a la seu de la FEEC abans del 12 de juny.

Publicat dins de FEEC

recordatori curs orientacio 1a

RECORDATORI:

Aquest dissabte 2 i diumenge 3 de juny és el curs d’orientació nivell 1. (Promoció FEEC)

Per a inscripcions contactar amb el Pirenaic. cep@pirenaic.cat

Publicat dins de FEEC

convocatoria instructor alpinisme feec

Convocatòria curs d’instructor d’alpinisme (bloc de neu i gel)

L’Àrea de Formació de la FEEC i l’ECAM realitza la convocatòria per al curs d’instructor d’alpinisme (bloc de neu i gel) que es durà a terme entre els mesos de febrer i abril.

Tota la informació i el full d’inscripció i la documentació cal entregar-la per correu electrònic a area.formacio@feec.cat  o presencialment a la seu de la FEEC abans del 19 de gener.

Publicat dins de FEEC

Convocatòria a les proves d’accés a monitors i instructors

Convocatòria a les proves d’accés a monitors i instructors

L’Àrea de Formació de la FEEC i l’ECAM realitza la convocatòria per a les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionsime, alpinisme i esquí de muntanya, pel cap de setmana del 20 i 21 de gener.

Tota la informació i el formulari d’inscripció que cal entregar personalment a la seu de la FEEC, per correu postal o per correu electrònic a area.formacio@feec.cat abans del 7 de gener.

Per a més informació contacteu amb la FEEC.
Publicat dins de FEEC

Estades hivernals 2017

Estades hivernals

L’Àrea de Formació de la FEEC ha obert les inscripcions per a participar en les últimes estades d’aquest any, les estades hivernals. Aquestes se celebraran del 27 al 30 de desembre a l’entorn del refugi Estasen, al Pedraforca, i van destinades a nois i noies d’entre 14 i 17 anys.

Més informació i els documents que es requereixen per a formalitzar la inscripció podeu trobar-los al web de la FEEC. Les inscripcions han de ser abans del 3 de desembre.

Per a més informació o dubte, podeu contactar amb la Feec a estades@feec.cat o per telèfon al 934 120 777, extensió 2.

Publicat dins de FEEC

curs de tecnic de senders

Curs de tècnic de senders

L’Àrea de Territori de la FEEC obre el termini d’inscripció per al Curs de Formació en línia de Tècnic de Senders FEEC que tindrà lloc del 6 de novembre del 2017 al 15 de maig del 2018.

Aquest curs és una formació no reglada pròpia de la FEEC i acredita la capacitat per realitzar projectes de senders homologats i l’execució d’informes tècnics d’homologació de xarxes de senders senyalitzats amb les marques GR®, PR® i SL®.

Per a més informació, podeu contactar amb la Feec.

Publicat dins de FEEC

Feec notificació

Aquestes dies el nostre país es troba immers en un procés que ens ha de portar a poder exercir el dret a vot a tots els que creiem en la democràcia. Aquest pròxim diumenge els catalans i les catalanes estem cridats a decidir quin volem que sigui el destí de Catalunya.

Des de la FEEC, com a federació històrica quasi centenària i amb unes arrels catalanistes i democràtiques, volem fer una crida a la participació al referèndum que ha convocat el Govern de la Generalitat de Catalunya.

No et quedis a casa, participa!

Publicat dins de FEEC

feec estades

Estades d’escalada i al Pirineu organitzades per la FEEC:

– Estades d’escalada: Se celebraran del 25 al 28 de juny a Vilanova de Prades, per a joves d’entre 14 i 17 anys. El termini de recepció de sol·licituds és el 4 de juny.

– Estades Pirineus: Del 2 al 8 de juliol al Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans (França), al Capcir, per a joves d’entre 14 i 17 anys. El termini per presentar les sol·licituds és l’11 de juny.

Ambdues estades tenen un màxim de 12 places i per participar cal presentar el full d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació que podeu trobar a la web de la Feec a estades@feec.cat o presencialment a la seu de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona).

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a estades@feec.cat o trucar al 934 120 777, extensió 2.

Publicat dins de FEEC