RECORDATORI:

Aquest dissabte 24 de novembre és el curs de formació: Jornada de primers auxilis en la natura.

En aquest enllaç més informació

La Jornada de primers auxilis en la natura (Promoció FEEC), que estava programada pel 20 d’octubre i es va ajornar, al final es realitzarà el dissabte 24 de novembre.

En aquest enllaç podeu baixar el pdf del curs

Convocatòria per les Estades Pirineus

L’Àrea de Formació de la FEEC ha obert  la convocatòria per les Estades que es durà a terme de l’1 al 7 de juliol a la zona d’alta muntanya del Parc Natural de Posets-Maladeta.

Els joves de 14 a 17 anys que vulguin participar-hi han de presentar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu [...]

RECORDATORI:

Aquest dissabte 2 i diumenge 3 de juny és el curs d’orientació nivell 1. (Promoció FEEC)

Per a inscripcions contactar amb el Pirenaic. cep@pirenaic.cat

Convocatòria curs d’instructor d’alpinisme (bloc de neu i gel)

L’Àrea de Formació de la FEEC i l’ECAM realitza la convocatòria per al curs d’instructor d’alpinisme (bloc de neu i gel) que es durà a terme entre els mesos de febrer i abril.

Tota la informació i el full d’inscripció i la documentació cal entregar-la per correu electrònic a area.formacio@feec.cat  o presencialment a [...]

Convocatòria a les proves d’accés a monitors i instructors

L’Àrea de Formació de la FEEC i l’ECAM realitza la convocatòria per a les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionsime, alpinisme i esquí de muntanya, pel cap de setmana del 20 i 21 de gener.

Tota la informació i el formulari d’inscripció que [...]

Estades hivernals

L’Àrea de Formació de la FEEC ha obert les inscripcions per a participar en les últimes estades d’aquest any, les estades hivernals. Aquestes se celebraran del 27 al 30 de desembre a l’entorn del refugi Estasen, al Pedraforca, i van destinades a nois i noies d’entre 14 i 17 anys.

Més informació i els documents que es requereixen per [...]

Curs de tècnic de senders

L’Àrea de Territori de la FEEC obre el termini d’inscripció per al Curs de Formació en línia de Tècnic de Senders FEEC que tindrà lloc del 6 de novembre del 2017 al 15 de maig del 2018.

Aquest curs és una formació no reglada pròpia de la FEEC i acredita la capacitat [...]

Aquestes dies el nostre país es troba immers en un procés que ens ha de portar a poder exercir el dret a vot a tots els que creiem en la democràcia. Aquest pròxim diumenge els catalans i les catalanes estem cridats a decidir quin volem que sigui el destí de Catalunya.

Des de la FEEC, com a [...]

Estades d’escalada i al Pirineu organitzades per la FEEC:

- Estades d’escalada: Se celebraran del 25 al 28 de juny a Vilanova de Prades, per a joves d’entre 14 i 17 anys. El termini de recepció de sol·licituds és el 4 de juny.

- Estades Pirineus: Del 2 al 8 de juliol al Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans (França), [...]