Categories

Estades d’escalada i al Pirineu organitzades per la FEEC:

- Estades d’escalada: Se celebraran del 25 al 28 de juny a Vilanova de Prades, per a joves d’entre 14 i 17 anys. El termini de recepció de sol·licituds és el 4 de juny.

- Estades Pirineus: Del 2 al 8 de juliol al Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans (França), [...]

Provés d’accés al centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) organitzades per la FEEC

L’Àrea Tècnica de la FEEC obre la convocatòria a les proves CTEMC que se celebraran el 6 i 7 de maig.

S’hi poden inscriure joves de 14 a 21 anys presentant la documentació abans de l’1 de maig.

Per a més informació [...]

Estades Hivernals organitzades per la FEEC

L’àrea de formació de la FEEC obre el període d’inscripcions per les Estades Hivernals que es faran del 27 al 30 de desembre, la zona d’Ulldeter. Les estades estan destinades a socis i sòcies d’entitats excursionistes amb carnet federatiu entre 14 i 17 anys. Per participar en aquestes estades és necessari un [...]

Proves d’accés al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC)

L’àrea tècnica de la FEEC obre la convocatòria a les proves d’accés al CTCMC, que se celebraran el 26 i 27 de novembre. El període d’inscripció finalitza el 22 de novembre.

Per més informació, contactar per correu electrònic amb la Feec o al 934 120 [...]

Ampliació del sender de gran recorregut GR®2

L’àrea de Territori de la FEEC us convida a la inauguració de l’ampliació que es farà el pròxim dia 12 de novembre a les 10h a Sant Adrià de Besos.

El sender fins ara unia les localitats de la Jonquera (Alt Empordà) amb Aiguafreda (Vallès Oriental) a través de 10 etapes i 171 [...]

Montserrat actualitza la regulació de les zones d’escalada

El Patronat de la Muntanya de Montserrat ha actualitzat la regulació de les diferents àrees protegides per a la conservació de les aus rupícoles. Llegir més

La FEEC convoca estades per a joves als Alps italians.

Les estades són entre el 17 i el 23 de juliol. Es faran al massís del Gran Paradiso a la Vall d’Aosta (Itàlia) i estan destinades a nois i noies d’entre 18 i 25 anys.

L’objectiu principal és que els participants assoleixin el nivell suficient per realitzar [...]

La FEEC us informa dels nous preus dels carnets federatius temporals per a sortides i activitats de les entitats a partir del proper dilluns 6 de juny.

En aquest enllaç trobareu els nous preus.

Convocatòria del curs de monitors d’excursionisme d’entitats

L’Àrea de Formació de la FEEC convoca el curs de monitors d’excursionisme d’entitats per als propers mesos d’abril i maig, a Tarragona.

Més informació sobre el curs i el formulari d’inscripció en aquest enllaç o truqueu a la FEEC al 934 120 777 – extensió 2.

Inscripcions fins al 15 de març.

Celebració del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida

Els propers 12, 13 i 14 de febrer es celebrarà al recinte firal de la capital del Segrià amb la participació de la FEEC.

Us recordem que les persones amb el carnet federatiu vigent poden recollir fins a dues entrades gratuïtes a la seu de la FEEC [...]