Categories

Convocatòria curs d’instructor d’alpinisme (bloc de neu i gel)

L’Àrea de Formació de la FEEC i l’ECAM realitza la convocatòria per al curs d’instructor d’alpinisme (bloc de neu i gel) que es durà a terme entre els mesos de febrer i abril.

Tota la informació i el full d’inscripció i la documentació cal entregar-la per correu electrònic a area.formacio@feec.cat  o presencialment a [...]

Convocatòria a les proves d’accés a monitors i instructors

L’Àrea de Formació de la FEEC i l’ECAM realitza la convocatòria per a les proves d’accés a monitors d’excursionisme i instructors de les especialitats d’excursionsime, alpinisme i esquí de muntanya, pel cap de setmana del 20 i 21 de gener.

Tota la informació i el formulari d’inscripció que [...]

Estades hivernals

L’Àrea de Formació de la FEEC ha obert les inscripcions per a participar en les últimes estades d’aquest any, les estades hivernals. Aquestes se celebraran del 27 al 30 de desembre a l’entorn del refugi Estasen, al Pedraforca, i van destinades a nois i noies d’entre 14 i 17 anys.

Més informació i els documents que es requereixen per [...]

Curs de tècnic de senders

L’Àrea de Territori de la FEEC obre el termini d’inscripció per al Curs de Formació en línia de Tècnic de Senders FEEC que tindrà lloc del 6 de novembre del 2017 al 15 de maig del 2018.

Aquest curs és una formació no reglada pròpia de la FEEC i acredita la capacitat [...]

Aquestes dies el nostre país es troba immers en un procés que ens ha de portar a poder exercir el dret a vot a tots els que creiem en la democràcia. Aquest pròxim diumenge els catalans i les catalanes estem cridats a decidir quin volem que sigui el destí de Catalunya.

Des de la FEEC, com a [...]

Estades d’escalada i al Pirineu organitzades per la FEEC:

- Estades d’escalada: Se celebraran del 25 al 28 de juny a Vilanova de Prades, per a joves d’entre 14 i 17 anys. El termini de recepció de sol·licituds és el 4 de juny.

- Estades Pirineus: Del 2 al 8 de juliol al Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans (França), [...]

Provés d’accés al centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) organitzades per la FEEC

L’Àrea Tècnica de la FEEC obre la convocatòria a les proves CTEMC que se celebraran el 6 i 7 de maig.

S’hi poden inscriure joves de 14 a 21 anys presentant la documentació abans de l’1 de maig.

Per a més informació [...]

Estades Hivernals organitzades per la FEEC

L’àrea de formació de la FEEC obre el període d’inscripcions per les Estades Hivernals que es faran del 27 al 30 de desembre, la zona d’Ulldeter. Les estades estan destinades a socis i sòcies d’entitats excursionistes amb carnet federatiu entre 14 i 17 anys. Per participar en aquestes estades és necessari un [...]

Proves d’accés al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC)

L’àrea tècnica de la FEEC obre la convocatòria a les proves d’accés al CTCMC, que se celebraran el 26 i 27 de novembre. El període d’inscripció finalitza el 22 de novembre.

Per més informació, contactar per correu electrònic amb la Feec o al 934 120 [...]

Ampliació del sender de gran recorregut GR®2

L’àrea de Territori de la FEEC us convida a la inauguració de l’ampliació que es farà el pròxim dia 12 de novembre a les 10h a Sant Adrià de Besos.

El sender fins ara unia les localitats de la Jonquera (Alt Empordà) amb Aiguafreda (Vallès Oriental) a través de 10 etapes i 171 [...]