RECORDATORI:

Aquest divendres 13 de desembre és el Divendres, obert. Serà la presentació del llibre “Les Valls d’Àneu. 25 indrets turístics i monumentals” de Xavier Sudrià, a càrrec d’Albert Pèlachs.

El geògraf Albert Pèlachs, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, presenta la reedició del llibre Les valls d’Àneu. 25 indrets turístics i monumentals, escrit per Xavier Sudrià, soci de l’entitat.

L’autor, gràcies al seu profund coneixement de les Valls d’Àneu, recopila i descriu els principals elements naturals i arquitectònics, i a més proposa 25 itineraris per descobrir els pobles, valls, estanys i cims d’aquest racó del Pallars Sobirà.

Entrada lliure.
A les 20 h
a la seu social (C. Duran i Bas, 16, Barcelona).

La xerrada de “Divendres, obert” sobre escalada programada per aquest divendres 25 d’octubre, a càrrec dels germans Masó, torna a ser ajornada.

Més endavant ja us informarem de la nova data.

RECORDATORI:

Aquest divendres 25 d’octubre és “Divendres, obert“. Serà la projecció dedicada a l’escalada a Montserrat a càrrec dels germans Òscar i Albert Masó.
L’entrada és gratuïta. I es realitzarà a la seu social.

Ajornada la xerrada del 18 d’octubre de “Divendres, obert” al 25 d’octubre.
Al calendari d’activitats veureu el canvi.

RECORDATORI:

Aquest divendres 20 de setembre és el Divendres, obert. Serà la presentació del llibre “El Pirineu català per les crestes. De la Mediterrània a l’Aneto” (Alpina, 2019), de Joan Escalé i Albert Valldepérez.

Més informació en aquest enllaç